Journal

 • Jan182016

  “I’m Lu”, brendi kosovar i çantave unike

  “I’m Lu” është brendi kosovar i çantave, i krijuar nga artistët Loreta Ukshini dhe Isah Mustafa, transmeton emisioni “Express” në KTV. Të veçanta, origjinale dhe urbane,…

  Read more
  I'm LU - bags
 • Dec182015

  Çantat unike të punuara nga Loreta Ukshini

  Read more
  I'm LU - bags
 • Dec182015

  “I’M LU”…KU ARTI NDËRTHURET ME MODËN

  Kur arti bëhet modë dhe moda bëhet art. Kujtime të së kaluarës në risitë e tanishme, çdo krijim i njeriut që përfshin emocionet mund të konsiderohet…

  Read more
  I'm LU - bags